Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Giriş Yap
Hamburger icon
ALMAN ARABALAR

Mercedes E 63 AMG 2023

Mercedes-AMG E 63 - 2023 yeni kasa : motor, fiyat, performans, plug-in hybrid

Cadde Haber`den Mercedes-AMG E 63. En güçlü E Serisi, plug-in hibrit teknolojisiyle gelir

Mercedes, 2023 baharında yeni E Serisi'ni sunmak istiyor ve en üst model yine güçlü bir AMG versiyonu olan E 63 olacak. Böyle görünebilirdi!

Mercedes'in yeni E-Serisi'ni tanıtması çok uzun sürmeyecek. Tabii ki, Swabian'ın özellikle keskin bir AMG versiyonu eksik olmamalıdır. Affalterbach'ın performans varyantı bir sedan ve pratik bir istasyon vagonu versiyonu olarak piyasaya sürülecek.

Ancak C-Serisi'nde olduğu gibi, V8'in kaputunun altındaki zamanı muhtemelen sona erecek. Söylentilere göre yeni E 63, plug-in hibrit teknolojisine sahip yaklaşık 700 hp (tork 1200 Nm) gücünde sıralı altı silindirli bir motora sahip olacak. Karşılaştırma için: AMG çift turbolu V8, dört litrelik hacmiyle 612 bg'ye sahiptir, maksimum tork 850 Nm'dir.
AMG'ye özgü tasarım öğeleri ve bolca karbon
Görsel olarak, AMG E 63, Affalterbach'ın tipik bileşenlerini almalıdır: İsteğe bağlı olarak karbon olarak sunulan daha büyük hava girişlerine ek olarak, Power E sınıfında artık kurulmuş olan Panamericana ızgarayı da göreceğiz. GLS'nin yakın zamanda sunulan makyajında ​​olduğu gibi, AMG logosu kaputta da kullanılabilir.


Yandan görünümde, her zamanki sportiflik ön tekerleğin arkasında AMG yazısı bulunan yeni jantlar ve karbon kaplama elemanlarıyla ifade ediliyor. Arkadan görünüm, dört borulu bir egzoz sistemi ve daha büyük bir difüzör ile gösterilmelidir. Ayrıca bagaj kapağında muhtemelen yine karbondan yapılacak bir spoyler dudağı bulunmalıdır.
Taban fiyat 300.000 Euro civarında olabilir.


Mercedes henüz pazar lansmanı ve fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Normal E-Serisi'ne bir gecikme olduğu varsayılabilir, bu nedenle E 63'ün 2023'ün sonlarına doğru sunulması daha olasıdır ve ilk modeller muhtemelen 2024'ten önce bayilere gelmeyecektir.
Ve fiyat? Evet, performans ve teknoloji doğrultusunda yeni alanlara yükseltilmelidir. E 63 S şu anda 260.960 Euro'dan başlıyor ve halefinin başlangıç ​​fiyatı muhtemelen 300.000 Euro civarında olacak.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.