Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Giriş Yap
Hamburger icon
ALMAN ARABALAR

Porsche 911 makyajı 2023

Porsche 911, makyajdan sonra hibrit bir atlete mi dönüşecek?

Porsche 911, spor otomobiller arasında bir simgedir. Arkadan motorlu sporcu, makyajdan sonra hibrit olarak da gelecek mi? Yeni bilgi!

Alman spor otomobilleri arasında bir ikon: Porsche 911. 356'nın varisi olarak üretilen arkadan motorlu spor otomobilin sekizinci nesli, 992 yapım koduyla 2019'dan beri montaj hattından çıkıyor. Şimdi Porsche, ilk kez hibrit bir versiyonda da görünebilecek olan 911'in makyajı üzerinde çalışıyor!

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, spor araba önemli ölçüde yeniden tasarlanmadı, ancak Porsche'nin henüz halka açıklamadığı birkaç yeni tasarım ipucu var. Önde, tampon girişleri, ağdaki diğer test araçlarında zaten görülen aktif dikey çıtalara sahiptir. Açıkken soğutma ve kapalıyken daha iyi aerodinamik sağlamaları gerekiyor.
Ek olarak, Porsche farlarda yeni bir ışık grafiği almalıdır. Birbirine daha yakın olan arka tampon ve egzoz borularında yapılacak diğer değişiklikler, onu ömrünün ikinci yarısına uygun hale getirecek - plaka bunun için yukarı doğru hareket ediyor.


Hibrit tahrikli altı silindirli boxer mümkün
911'in iç mekanında da ince bir ayar beklenebilir, Porsche, makyajdan sonra çok daha dijital olarak gidebilir. Ancak sürücüler sorunu çok daha heyecan verici olmalı. Söylentilere göre en azından kısmen elektrikli olarak bayilere gelen ilk 911 olacak. Şarj fişi için ikinci bir depo kapağının bulunmaması, bunun daha çok 48 volt elektrik sistemine sahip bir hafif hibrit sistem olacağını gösteriyor.


Fiyat ve performansın biraz artması muhtemeldir
Performans açısından, 3.0 litrelik altı silindirli boxer'a (385 hp/283 kW) sahip Carrera'dan Turbo S'ye (650 hp/478 kW) kadar iyi bilinen seri, küçük, hafif hibrit-tipik bir ekstra almalıdır. artırmak. Bunu 700 hp'nin üzerinde bir Turbo S e-hibrit de takip edebilir. Yeni 911, 2023'te sunulmaya devam edebilir. Fiyatların pazar lansmanında biraz artması muhtemeldir; Porsche şu anda 213.492 Euro'dan başlıyor.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.