Bugün: 14 Mayıs 2024 Salı
Giriş Yap
Hamburger icon
JAPON ARABALAR

Subaru Forester

Subaru Forester 2.0 ie testte, SUV, dört tekerlekten çekiş, fiyat

Subaru Forester 2.0 Off-road, dört tekerlekten çekişli SUV ile kendinizi son derece güvende hissedersiniz

Subaru Forester herkese hitap etmeyebilir, ancak arazide dört tekerlekten çekişli SUV ile kendinizi güvende hissedersiniz. Cadde Haber TV sınav zamanı!

Subaru araçları farklıdır ve herkes onları anlamaz - en azından daha önce bir BMW 3 Serisi veya benzerini kullanmış dinamik insanlar. Çünkü (üretimi pahalı olan) boxer motorlara ve sürekli değişken şanzımanlara sahip biraz tuhaf Japonlar - evet, hızlanırken kötü şöhretli lastik bant gecikmesiyle - dünya pazarı için üretildi. Ve neredeyse her yerde bir hız sınırı var. Alplerde yaşayanların ve lastik çizme profesyonellerinin Forester'a yemin etmesinin iyi nedenleri var: Krank mili ve yatakları 2013'e kadar dayanmayan bahtsız dizel boksör tarafından yalnızca ara sıra lekelenen, yüksek güvenilirliğiyle bir üne sahiptir. Benzinli bir Subaru her zaman çok yönlü, tasasız bir paket olarak görülmüştür.


Subaru Forster sert bir off-roader ile karıştırılmamalıdır: ön sarkıntı uzundur, hibrid akü geçici stepne için yer kaplar - ve ne yazık ki, arazi kullanımına özgü lastik hasarı genellikle kapatılması zor olan çatlaklardır. Tirefit ile. Kısa bir birinci vites eksik olduğundan teorik tırmanma kabiliyeti 30 derecenin altındadır.

Subaru'nun hibrit dört tekerlekten çekişi çok iyi
Otoyolda hızlanırken, sürekli değişken otomatik şanzıman (CVT) yalnızca motoru aşırı derecede yükseltir ve hızdaki artış yalnızca gecikmeli olarak başlar. Manuel vites kapısına geçmeye yardımcı olur.
Yüksek gövdeye rağmen düşük ağırlık merkezine sahip Subaru
Ancak kum havuzunda büyüleyici bir hal alıyor: Direksiyon kolonunun solundaki düğmeyle ESP'yi devre dışı bırakmanız veya döner düğmeyle çamur moduna geçmeniz yeterli; çukurun yumuşak kumunu gelişigüzel bir apaçıklıkla bırakıyor.


Subaru'nun benzersiz bir özelliği, yüksek gövdeye (22 santimetre yerden yükseklik) rağmen alçak ağırlık merkezinin birleşimidir - düz, doğal emişli boxer bunu mümkün kılar. Kulağa hoş olduğu kadar orijinal de geliyor.


Forester asfaltta evinde
Forester'ın asfaltta evinde olduğu hemen fark edilir: dört tekerlekten çekişli debriyaj erken kapanır ve otomatik asla aşırı ısınmaz, çünkü Subaru da burada kendi yoluna gitti. Otomatik CVT'den alışılmadık şekilde önce, 1870 kg'a kadar römorkların çekilmesine izin veren bir tork konvertörü gelir.

Düzenli müşterileri uçakta tutan şey, her biri üç kilogram yük kapasiteli 1779 litrelik yüksek kargo alanındaki kalın sabitleme kancaları gibi pratik ayrıntılardır.


Düzenli müşterileri uçakta tutan şey, her biri üç kilogram yük kapasiteli 1779 litrelik yüksek kargo alanındaki kalın sabitleme kancaları gibi pratik ayrıntılardır.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.