Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Giriş Yap
Hamburger icon
ITALYAN ARABALAR

Ferrari

Ne ters gidiyor? Ferrari sahiplerini çıldırtıyor, çok pahalı araba ama tamirhane daha da pahalı olacak.

Bir araba "Au" ile başlar ve "O" ile biter. Ferrari'nin sahibi Jerry Mos da bununla ilgili bir şarkı söyleyebilir. Facebook'ta Ferrari'sinin onu ne kadar incittiğini paylaştı.


Çünkü "arabaya sahip olduğum süre boyunca her zaman bir şeyler ters gitti... her zaman" diye yazdı. Ferrari'ye on yıl boyunca sahip oldu ve kendi ifadelerine göre, bu süre zarfında sadece yaklaşık 8.000 kilometre sürdü.
"Düşük kilometre, onu sürmek istemediğim için değildi, bundan sonra neyin ters gideceğini tahmin edemediğim içindi," diye yazdı. Bu arada paylaşımında hangi modele sahip olduğunu açıklamıyor.
Yapışkan Düğmeler
Mos, "terapötik nedenlerle", diğer şeylerin yanı sıra yapışkan düğmeleri (iyi bilinen bir Ferrari sorunu) onarmak için ödemek zorunda olduğu, girişiyle birlikte 10.000 dolarlık bir faturanın fotoğrafını da yayınladı.

İtalyanlar, yapılan iş için 1.800 $ ve "tüm iç parçaların yenilenmesi" için 7.452 $ talep ettiler. Ama hepsi bu kadar değil.

"Seramik tekerlek yataklarını değiştirmek için 15.000 $, düşen LED işaretlerini sabitlemek için 4.000 $ harcadım, vb."
Mos sonuçlarını çekiyor
Ancak Mos sadece şikayet etmekle kalmıyor, sonuçlarına da katlanıyor. Ferrari'sini sattı ve şimdi bir Corvette C8 kullanıyor. Ve mutludur. "Diğer arabaları denedim ve bir Corvette'i yenmek çok zor. Bunun bir iltifat olup olmadığından emin değilim, ancak GM gerçekten daha iyi bir Ferrari yaptı" diye yazdı.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.