Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Giriş Yap
Hamburger icon
INGILIZ ARABALAR

Mini Countryman 2024 pazara giriş, fiyat, motorlar, SUV, elektrik

Mini Countryman 2024 modeli piyasayi fena sallayacak.

Cadde Habere göre yeni Countryman gelmiş geçmiş en büyük Mini olacak.

Mini, Countryman'in yeniden yapımı üzerinde çalışıyor. Yeni nesil önemli ölçüde daha büyük olacak ve BMW X1'in motorlarını devralacak. İlk bilgi!

Mini'de pek çok yenilik listede yer alıyor. Teklif 2023 ile 2024 arasında tamamen yenilenecek ve Countryman'e de yeni bir baskı verilecek. Gelecekte, BMW 1 Serisi ile Leipzig'deki aynı fabrikada üretilecek. How To Cars, kamuflaj filmini neredeyse kaldırdı ve gelecekteki Taşralı'nın nasıl görünebileceğini gösteriyor.

Dışarıdan, yeni Taşralı her şeyden önce bir şey yapacak: büyümek. 4,42 metrelik uzunluğuyla (selefi 4,30 m ölçülerindedir), artık gerçekten mini olmayacak. LED farlar muhtemelen biraz daha küçük ve biraz daha köşeli olacak, ön kısım ise tasarımı Mini 3 ve 5 kapıların son yeniden tasarımından taşınan yeni bir ızgaraya sahip olacak.
Yeni Countryman'deki BMW X1 motorları?
Daha büyük boyutlar genellikle aynı zamanda uçaktaki yolcular ve bagaj için daha yüksek bir alan anlamına gelir. Ek olarak, büyük, yuvarlak bir merkezi ekran ve bağımsız 8 ila 10 inçlik bir göstergeden oluşan yeni bilgi-eğlence sisteminin devreye girmesi muhtemeldir.
Yeni Countryman tamamen yeni bir motor yelpazesine güvenebilir. Burada, FAAR platformunu paylaştığı mevcut BMW X1'e bir göz atmaya değer. 136 ile 218 BG arasında güç çıkışına sahip hafif hibrit benzinli modeller ve 150 BG'lik elektriksiz dizel versiyon da listede yer alıyor.
300 BG'nin üzerinde mümkün olan plug-in hibrit ve elektrikli versiyon
Muhtemelen John Cooper Works adı altında bir plug-in hibrit varyantı olacaktır. 1.5 litrelik üç silindirli bir üniteyi bir elektrik motoruyla birleştirmeli, bu da 326 hp'lik bir sistem çıkışı ve yaklaşık 90 kilometrelik tamamen elektrikli bir menzil ile sonuçlanmalıdır.
Tamamen elektrikli bir versiyon da düşünülebilir. Mini muhtemelen teknolojiyi iX1'den devralacaktı. Anlamı: Toplam gücü 313 hp olan ve 440 kilometreye kadar WLTP menziline sahip iki elektrik motoru ayarlanmalıdır. Ancak, Countryman'in çok pahalı hale gelmemesi için yalnızca bir elektrik motoruna sahip daha az güçlü varyantlar da düşünülebilir.
Fiyatlar 80.000 Euro'dan başlamalıdır
Fiyatların zaten pazar lansmanında biraz artması ve yanmalı varyantlar için yaklaşık 80.000 Euro'dan başlaması bekleniyor. Tamamen elektrikli versiyonun başlangıç ​​fiyatı yaklaşık 105.000 Euro'dur. Yeni Countryman, bu yılın sonuna kadar resmi olarak sunulabilir ve ilk modeller 2024 baharında teslim edilebilir.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.