Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Giriş Yap
Hamburger icon
ALMAN ARABALAR

VW ID Buzz

VW ID.Buzz: Camping Bulli, elektrikli, yaylacı, Alpincamper


VW ID.Buzz'da elektrikli Yaylacı ile ilk sürüş

Kamp sahnesinde, temel elektrikli araçlar henüz bu kadar yaygın değil. Yeni VW ID.Buzz atılım sağlayabilir. ID.Buzz'daki ilk kampçı olan Alpincamper'ı sürdük!

Kesin olan bir şey var: Kim bir yerde VW ID.Buzz ile durursa hemen arkadaş edinir. Herkes bakar, herkes şaşırır - Volkswagen, Bulli simgesinin görüntüsüyle mükemmel bir şekilde oynuyor. ID.Buzz yepyeni ve herkes zaten biliyor. Akıllıca yapılmış.

Bu karavan yeni bir ikon olacak mı?
Bu o: Yukarı Bavyera'daki Lenggries'den meşgul bir demirci olan Alpincamper en hızlısıydı. Kendi tariflerini kullanarak, kalça retro uzantısını bir kargo versiyonuna dönüştürdüler. Prömiyer!

Temel araç şu anda yalnızca 77 kWh pil ile sunuluyor ve 4,71 metre uzunluğunda. Yıl içinde daha uzun, daha büyük, daha güçlü başka versiyonlar da gelecek. Dört tekerlekten çekiş bile tartışılıyor.

Önde iki üç kişi oturuyor.
Şunlara sahiptir: İki kişilik alan, bu varyantta üç kişi bile öne oturabilir, ancak adım geçiş yoktur. Tabii ki döner koltuk yok, ancak saniyeler içinde çekilerek çift kişilik yatağa dönüşebilen bir kanepe. Saklama alanı ve bir soğutma çekmecesi alta gizlenmiştir.

Sağda lavabo, iki su kabı ve 900 watt'lık indüksiyon ocağı olan bir mini mutfak var. Reimo'nun küçük yüksek tavanı akıllıdır: baş mesafesi sunar, yazın ışığın ve sıcak havanın dışarı çıkmasına izin verir. Alpincamper, opsiyonel olarak 500 Watt'lık ilave bir ısıtıcı sunar.

ID.Buzz'ı sürmek çok kolay
İşte böyle sürüyor: Hızlı ve süper kullanışlı. ID.Buzz'ı taşımak tek kelimeyle eğlencelidir. Tatlı tork, lastik bant ivmesi ve kendi etrafında dönme için mini dönüş yarıçapı bu yeni dünyada tamamen farklıdır. VW, 400 kilometrenin üzerinde bir menzil vaat ediyor, 300'den fazlası günlük koşullarda gerçekçi görünüyor. 170 kW şarj kapasitesi ile bataryayı yüzde 80 oranında şarj etmek için 30 dakika yeterli oluyor.

Kampçılığın geleceğinin tamamen elektrikli olup olmayacağını ve ne zaman olacağını bilmiyoruz. Ancak şık VW ID.Buzz ile nasıl hissettirdiğini hemen deneyebiliriz. İlk kez onunla daha uzun mesafeler mümkün.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.