Bugün: 28 Nisan 2024 Pazar
Giriş Yap
Hamburger icon
JAPON ARABALAR

Mazda

Mazda Japonya'da hazırlanmış

Mazda modelleri özeldir. Çünkü onlar “Japonya'da üretildi”. Bu ne demek? 

Kulağa klişe gibi gelen şey bundan çok daha fazlası: Bu üç kelime, Mazda'nın kendisini Japon geleneğine, entelektüel ve felsefi geleneğin yanı sıra estetik ve zanaatkarlık geleneğine de derinden bağlı gördüğünü ifade ediyor.


"Japonya'da Üretildi" ifadesi, Mazda markasının öz imajını özetliyor ve üreticinin her bir arabasının yaratıldığı yol gösterici prensibi açıklıyor. Yani bir zihniyeti, özel bir iş ahlakını ya da deyim yerindeyse bir kimliği yakalar. Mazda, yüzyıllar boyunca Japon işçiliğini, sanatını ve kültürünü şekillendiren geleneksel değerleri modern bir kurumsal düstur olarak nasıl benimseyeceğini uzun zamandır anlamıştır.

Bu, kişinin kendi eylemlerinde kişisel adanmışlığı ve alçakgönüllülüğü, detaylara ve kaliteye gösterilen azami özen ve temel bir açıklıkla ilgilidir. Her Mazda'nın tasarımının, tasarımın yanı sıra teknik geliştirme ve üretimin de temelini oluşturan şey bu özel ruhtur. Geleceğin bireysel mobilitesine yönelik bireysel çözümler olarak bugünden özel, hatta benzersiz konseptler bu şekilde yaratılıyor.

Bunların hepsi doğrudan otomobillerin kendisinde deneyimlenebilir. Mazda MX-5'in hafif, hassas kullanımında, örneğin Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV'nin esnek, verimli sürüşünde, Mazda CX-5'in iddiasız kullanımında ve Mazda'nın uyumlu iç tasarımının estetiği, temel CX-60'a indirgenmiştir. Burası “Japonya'da Crafted”ın şekillendiği ve arabayı kullananları onu yaratanlarla buluşturan bir deneyime dönüştüğü yer.

 

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.