Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Giriş Yap
Hamburger icon
TRAFIK KAZALARI

TV kült arabası kazadan sonra yok oldu

Bu onun son kazasıydı. TV kült arabası kazadan sonra yok oldu. Duke of Hazzard

Bu onun son kazasıydı: "Duke of Hazzard" dizisinden bilinen bir Dodge Charger, Missouri'deki Tarihi Otobana düştü.

Parlak turuncuya boyanmış, çatıda Konfederasyon bayrağı, kapılarda bir numaradan başlayarak - bu günlerde ABD'nin Missouri eyaletinde Tarihi Otoyol 165'te araba kullanan ve ağır hasar görmüş 1969 Dodge Charger'ı gören sürücüler kendilerini 1970'lerdeymiş gibi hissedebilir ve 1970'ler 80'lere geri atıldı. O zamanlar böyle bir kas arabası, kült TV dizisi "Duke of Hazzard" ın ana oyuncularından biriydi. Yedi sezon boyunca hikaye aslında hep aynıydı: Kuzenler Bo ve Luke'un kanun ve düzen ile sorunları vardı ve o zamanlar her zaman Şerif Rosco P. Coltrane'den ve kendine özgü Dodge Charger "General Lee" ile onun yardımından kaçıyorlardı. ". -Polis memurları. Ancak neredeyse inanılmaz manevralar sayesinde her zaman kaçmayı başardılar ve şerifler aptal gibi göründüler.

Dizinin prodüksiyonu sırasında yaklaşık 300 Dodge Charger "General Lee"nin nehirler, şantiyeler, polis arabaları vb. üzerinden atlayarak çılgın gösteriler sırasında kırıldığı söyleniyor.

O halde kazaya karışan arabanın bir TV orijinali olmamasına şaşmamalı. Ancak aracın sahibi, arabanın tüm Dukes of Hazzard oyuncuları tarafından kullanıldığını ve imzalandığını garanti etti. Ama dizide hiç görülmedi. sahibi değil kaza sürücüsü Hollister Polis Şefi Preston Schmidt'e göre, kaza yapan sürücü aracın sahibi değildi. Schmidt, "Yerinde incelemeler yaparak, Dodge sürücüsünün yol koşullarına göre çok hızlı gittiğini ve bu nedenle aracının kontrolünü kaybettiğini belirledik" dedi.

Schmidt'e göre, araçta bulunan her iki kişi de hafif yaralı olarak Taney İlçe Ambulans Bölgesi'ne nakledildi. Köprücük kemiği kırılan sürücü tedavi altına alınırken, yolcu bacak ve kaburga ağrısından şikayetçi oldu. Her iki kişi de ayakta tedavilerinin ardından hastaneden ayrılabildi. "Duke of Hazzard"daki "General Lee" Dodge Charger, ABD'de birkaç yıllık bir araştırmaya göre, 1960'lardaki Batmobil'den sonra Amerika'daki en popüler ikinci sinema arabası.

 
 
Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.