Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Giriş Yap
Hamburger icon
GENEL

Bu klasik SUV lar sağlam yatırımlardır!

Jeep Wagoneer Klasik pazar, yeni arabaların gelişimini yansıtıyor

Jeep Wagoneer bir SUV trendi gözlemlenebilir, giderek daha fazla alıcı arazi klasikleriyle ilgileniyor. 

 

Daha yükseğe oturun, daha fazlasını görün, hatta gerekirse arazide sürün: Otomobil alıcılarının yeni otomobillerde beğendikleri özellikler klasik otomobillerde de görülüyor: Sertleştirilmiş veya yumuşak yıkanmış eski arazi otomobilleri daha popüler ve dolayısıyla daha pahalı hale geliyor . Bireysel durumlarda, satın alma fiyatı sadece altı yıl içinde yüzde 70 arttı.
Pazar gözlemcisi Classic Data'dan Marius Brune, yalnızca perakende sektöründeki altına hücum havasının iklimi çok fazla ısıttığı kısa vadeli zayıf aşamaları kaydetti - örneğin birinci nesil Range Rover ile. Önce keşfedilmesi gerekmiyordu - aksine, asil arazi aracına uzun süredir "yaklaşan klasik" niteliği verilmişti. 

Başka bir spekülatif nesne: Jeep Wagoneer
Yine de, iyi numunelerin 36.000 Euro'ya satıldığı 2012'den bu yana fiyat gelişimi, piyasa gerçekliğinden çok hızlı sapmış görünüyor. Net bir spekülatif balon vakası. SUV öncüsü olarak İngilizlerden sekiz yıl önce gelen Jeep Wagoneer'da da bir boşluk vardı; Ancak bu arada eğri onun için de tekrar yukarıyı gösteriyor.

Diğer araç kategorilerinde olduğu gibi, Japonlar son yıllarda en çok kazananlar arasında yer aldı. 1982'de Avrupa'da çok sayıda sivil arazi aracı pazarını ilk açanlardan biri olan Mitsubishi Pajero'dan bile daha şiddetli bir şekilde, 1981-88 yıllarından Nissan Patrol'ün fiyatı yükseldi. 

İyi arazi klasikleri güneyden geliyor
Kısa dizel olarak, 2016'ya göre yüzde 105 daha yüksek olan 37.700/20.400 Euro (durum 2/3) olarak listeleniyor. Ancak bu ülkedeki pazar paslanma nedeniyle boş.

Iyi arabalar genellikle arazi araçlarının Orta Avrupa'dakinden çok daha yaygın olduğu ve geleneksel olarak yaygın olduğu daha kuru İspanya veya Portekiz'den gelir. İyi haber: Klasik arazi araçlarında gerçekten pahalı olmuyor. Çok azı 100.000 Euro'yu aşar; Lamborghini LM 002, 300.000 Euro'luk bir "uç değer".

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.