Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Giriş Yap
Hamburger icon
MOTOSİKLET

Elektrikli scooter

Bu elektrikli scooterlar, şehir sakinlerine çıkarılabilir pillerle ilham veriyor

Elektrikli scooter: pil, değiştirilebilir pil, çıkarılabilir, taşınabilir, Schuko


Bu elektrikli scooterlar, şehir sakinlerine çıkarılabilir pillerle ilham veriyor

Dördüncü katta oturanlar genellikle elektrikli araçları evde şarj edemiyor. Pil çıkarılabilir olmadığı sürece. CADDE HABER, durumun böyle olduğu on heyecan verici scooter sunar.
Şehirde yaşayan ve elektromobilite ile ilgilenen herkesin sıklıkla bir sorunu vardır: dördüncü katta, mülkün garaj yolunda olduğu gibi pilleri şarj edemezsiniz. Aküler araçtan çıkarılıp daireye taşınamadığı sürece.

CADDE HABER'in tam da bunu yapabilen elektrikli scooterlara genel bir bakış sunması için yeterli sebep: pilleri çıkarılabilir. Liste, İsveç'ten ilginç Cake Ösa Flex ile başlar ve güzel Trinity Uranus ile sona erer. Tam ortada: değişen istasyonlarda değiştirilebilen bir bataryaya sahip Honda EM:1.
Kek Ösa Flex
İsveçli Cake (Tr. bisküvi) şirketi "az çoktur" sloganına göre iki tekerlekli araçlar üretiyor. İhtiyacın olan her şey orada. Diğer her şey değil. Cake'e özgü zekice bir ayrıntı, elektrik motorunun konumudur. Salıncak kolu eksenine eş eksenli olarak oturur ve böylece dişli kayışın her zaman gergin kalmasını sağlar.

Cake Ösa Flex modeli beş beygir gücüyle geliyor ve fiyatı 19.000 Euro'nun biraz altında. İsveç tasarımı parçanın menzili ise 120 kilometre olarak verilmiş. Pil, şarj etmek için çıkarılabilir. Ayrıca üretici, çok çeşitli taşıma görevleri için çok çeşitli aksesuarlar ve çeşitli seçenekler sunar.
Emco Nova
Emco, scooter segmentinde bir demirbaştır. Bu aynı zamanda Nova gibi klasik tasarımlı scooterlar için de geçerlidir. On inçlik küçük tekerlekleri, sürüş dengesi için her zaman ideal değildir. Ancak çıkarılabilir piller, şehir içinde şarj etmeyi son derece kolay hale getirir.

Çok klasik bir görünüme sahip bir elektrikli scooter arıyorsanız Emco Nova doğru seçim.
Resim: emko
2.3 hp ve 28 Ah bataryalı versiyonun fiyatları 7949 Euro'dan başlıyor. En yüksek hız 45 km/s'dir ve üretici, modele bağlı olarak 50 ila 130 kilometrelik bir menzil belirtir. Şarj süresi iki ila dört saattir.
Govec'in Elmoto Döngüsü
Enerji tedarikçisi EnBW, on yıl önce elektromobilite konusunda bir pilot proje başlattı. Sonuç, bugün piyasada Elmoto Loop adıyla bulunan araç oldu. Münih'ten Schwalbenmutter Govecs artık üretim ve satıştan sorumlu.

Elmoto Loop, hala piyasadaki en hafif elektrikli araçlardan biridir. Sürüş stabilitesi doğru. Arka tekerlek, 2.7 hp tekerlek göbeği motoruyla tahrik edilir. Çerçevenin ortasındaki pil çıkarılabilir. Ayrıca şarj cihazını yanınıza almanız için bir saklama bölmesi, bir USB soketi ve bir akıllı telefon uygulaması vardır. Fiyat: 3870 Euro'dan.
Govec'in Esnekliği
Govecs'ten daha yeni bir e-bisikletin adı Flex. Güzel speedster'ın taban fiyatı 8390 Euro. Seçilebilecek iki boya rengi vardır: "Vanilya Beyazı" ve "Güneş Sarısı". İstek üzerine ikinci bir pil satın alınabilir. Aksesuar olarak bir üst çanta ve harici bir ev tipi şarj istasyonu mevcuttur.


Flex elektrik motoru 2,3 ​​kW çıkışa sahiptir. Govecs, Flex'in yüzde sekize varan pil kapasitesiyle en yüksek hızda sürülebilmesi gerçeğiyle gelişmiş pil yönetim sistemine itibar ediyor. 16 inç lastikler ve hidrolik disk frenler, yüksek sürüş dengesi ve düzgün çalışma sağlamalıdır.
Pillerin kendi konektörleri yoktur ve scooter'dan çıkarılabilirler. Özellikle çekici: Bir pilin ağırlığı sadece 9,4 kilogram! Bir pille, Flex'in menzili 57 kilometre olmalıdır, üretici her iki pille de 112 km'lik bir menzile sahip olmalıdır.
Honda EM:1 e
2023 yazında Honda, EM:1 e'yi Avrupa'da piyasaya sürecek. Ufaklık çekici görünüyor, maksimum 45 km/s hızla koşuyor ve öncelikle EM:1 ile sabahları sınıfa gitmek isteyen okul çocukları gibi genç müşterilere hitap etmeyi amaçlıyor.

Üreticiye göre menzil 40 kilometre olacak. Bu yönetilebilir, ancak potansiyel alıcıları caydırmamalıdır. Yamaha ve KTM gibi Honda da Değiştirilebilir Pil Konsorsiyumu'na aittir. EM:1 e'nin pili sadece evde, evde çıkarılıp şarj edilemez. Birkaç dakika içinde pil değişimi için değişen istasyonlar bulunmalıdır.
Honda henüz fiyat hakkında yorum yapmadı. EM:1 e'nin Yamaha Neo'lara karşı rekabet edeceği gerçeği göz önüne alındığında, 6800 ile 7500 Euro arasında bir başlangıç ​​fiyatı varsayılmalıdır.
Motoron Cupertino
KSR, marka ve modelleri ithal etme ve geliştirme konusunda bir profesyonel olarak kabul edilir. Avusturyalıların kendi yarattıkları giriş seviyesi markasının adı Motron'dur. Motron, aynı zamanda (veya özellikle) dar bir bütçe için uygun olan uygun fiyatlı iki tekerlekli araçlar sunar.

Sevgiyle tasarlanmış Cupertino'nun başlangıç ​​fiyatı 4999 Euro'dur. Bunu bir kamp olarak yapabilirsiniz.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.