Bugün: 12 Mayıs 2024 Pazar
Giriş Yap
Hamburger icon
ALMAN ARABALAR

BMW M3

BMW M3 hala hızlı şeritte

Test arabalarımız yüksek hızda 100.000 kilometre yol kat etmek zorunda. Burada onlarla yaşadıklarımızı okuyabilirsiniz. BMW M3 şimdi neredeyse 70.000 kilometre yol kat etti. Dayanıklılık testindeki BMW M3'ümüz, hem yolda hem de yarış pistinde mutlak yüksek performans gösterdiğini yeterince kanıtladı. Arkadan itişle birlikte ünlü sıralı altı silindirli çift turboyu nasıl da övdük! Ve keskin optiği alkışladı.

Haklı olarak! Ancak genellikle masanın altına veya arabanın altına düşenler: birçok yararlı işlev ve iç mekanın işlenmesi. M3'te arkalığın 40:20:40 oranında bölünmesini sağlayan boydan boya yükleme sistemi standart olarak bulunur. Ve koltukların kalitesi hala en üst seviyede. Kalıcı sürücü değişiklikleri, sürekli biniş ve iniş ve sık elektrik ayarı, ses çıkaran "Merino Silverstone" deri ile kaplı spor koltukları rahatsız etmiyor gibi görünüyor.

Biz bunu farklı biliyoruz! 2021'den itibaren BMW Z4 30i'nin dayanıklılık testini (son derece 1) hatırlıyoruz. Sürücü koltuğunun sol yanağı birkaç bin kilometre sonra çoktan silinmişti.

Live Cockpit Professional ile yapılacak her şey, M3 ile sorunsuz ve güvenilir bir şekilde ve şimdiye kadar herhangi bir kesinti olmadan çalışıyor. Ses kontrolü hala piyasadaki en iyilerden biridir.

• Dayanıklılık testi başlangıcı: 20 Ekim 2021
• Ekstralar dahil test arabasının fiyatı: 221.640 Euro
• Şu ana kadar katedilen yol: 67.655 km
• Test tüketimi: 10,2 l SP/100 km
• Üst: İç kısımda olağanüstü işçilik, görünür aşınma izi yok.
• Çok iyi değil: arkadaki alan pek cömert değil, arka bacak yüksekliği araç zemininden biraz fazla alçak.

Yorum yazmak için üye girişi yapmalısınız.